La plataforma Hazte Oír es planteja recórrer la resolució de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Família que ha fet paralitzar el seu bus a Martorell quan es dirigia a Pallejà i Barcelona i presentar una denúncia per retenir el vehicle sense una ordre judicial.

Segons ha explicat l’entitat en un comunicat, han confirmat que denunciaran les agressions que ha patit el president d’Hazte Oir, Ignacio Arsuaga, a Pallejà quan esperava l’autobús, que finalment ha estat conduït pels Mossos d’Esquadra cap a un dipòsit de Castellbisbal.

En el comunicat, l’entitat ha denunciat que els Mossos d’Esquadra han “segrestat” 471 exemplars del llibre #ElLibroQueNoQuierenQueLeas, que denuncia “l’adoctrinament sexual” a deu comunitats de l’Estat, entre les quals, afirmen, Catalunya.

Hazte Oír ha reiterat que el vehicle portava un missatge “basat en una dada biològica que rebutja la discriminació”, en referència a la frase “Els nens tenen penis, les nenes tenen vulva; ho diu la Biologia; respecte per a tothom; no al bullying”. Segons Arsuaga, es tracta del quart vehicle posat en circulació per la plataforma que ha anat adaptant els seus missatges segons les circumstàncies.

Aquesta tarda Hazte Oír ha retirat l'eslògan del bus transfòbic amb el que l'entitat pretenia entrar a Barcelona. La intenció de l’entitat és, efectivament, endur-se el bus de Catalunya, tot i que potser no podrà ser avui per una qüestió de tacògraf.