La Guàrdia Civil ha tancat el web de l'Assemblea Nacional de Catalunya. El seu president, Jordi Sànchez, ho ha explicat al canal 324. Sànchez ha denunciat que aquesta decisió del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, atempta contra la llibertat d'expressió, l'estat de dret i la democràcia.

A més a més, ha volgut constatar que els informàtics de l'Assemblea "ja treballen per restaurar aquesta informació que vol amagar l'Estat espanyol" i que molts informàtics externs a l'ANC s'han solidaritzat per garantir el funcionament de la llibertat d'expressió; "s'han col·lapsat els telèfons", afegia el president. 

Finalment, Jordi Sànchez ha exposat que esperen que d'aquí a poca estona i a partir d'altres dominis es pugui arreglar, d'altra banda no ha volgut explicar quins seran aquests dominis perquè "no volem que ens els bloquegin".

Alguns polítics ja s'han fet ressò del tancament de la web de l'Assemblea:

La Guàrdia Civil hauria tancat, també, 140 webs més relacionades amb el referèndum, segons publica La Vanguardia. Mentrestant, l'ANC ha reobert el web en un altre domini.