El conseller delegat de Grifols, Raimon Grífols Roura, ha defensat aquest divendres la decisió de mantenir la seu social a Catalunya després de l'1-O. Grífols ha argumentat, en una trobada amb mitjans després de la junta d'accionistes de la companyia celebrada a Sant Cugat del Vallès, que no van veure "cap" motiu per traslladar la seu.

La farmacèutica va ser l'única empresa catalana de l'Íbex 35 que no va moure la seva seu social com a conseqüència de la situació política. Tot i això, el conseller delegat de la farmacèutica ha matisat que "si algun dia hi hagués una circumstància que exigís que marxéssim fora", sí se n'anirien. El destí, ha afirmat, "segurament" serien els Estats Units, on concentren el 75% de les seves vendes i també de la producció de la farmacèutica.

"EUA és un país fantàstic on fer negoci", ha explicat. Tanmateix, Grífols ha assegurat que per ara no tenen previst sortir de Catalunya. "Volem ser fidels al lloc on es va crear l'empresa, que és Barcelona", ha dit, acompanyat del també conseller delegat de la companyia Víctor Grífols Déu.