Més de 7.000 persones han omplert els carrers de Madrid per formar una "cadena feminista" aquest dissabte com a prèvia a la convocatòria del 8 de març coincidint amb el Dia de la Dona. L'objectiu de la trobada ha estat recordar que "el feminisme significa igualtat". Precisament, qui ha demostrat proposant derogar lleis i no reconeixent les desigualtats socials entre home i dona és el partit d'ultradreta Vox amb el seu líder al capdavant, Santiago Abascal. Per això, ha estat un dels qui més s'ha criticat en aquesta manifestació amb crits com "Madrid serà la tomba d'Abascal" o "la copa menstrual és la boca d'Abascal".

L'expolític de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, que ara es defineix únicament com un 'ciutadà lliure' des del seu perfil de twitter ha sortit en defensa d'Abascal i ha comparat el moviment feminista amb la banda terrorista ETA i amb una colla de truges: "Igual que ETA, quina porcada". I llança una advertència a les manifestants per haver proclamat contra Abascal: "Si li passa alguna cosa, esteu gravades".

Per al·lusions, Abascal també ha contestat a través de twitter: "L'odi ho contamina tot, i fa lletges les persones més guapes". I afegeix: "Menys tombes i més cunes. El futur és pels qui no es deixen corrompre per l'ordinarietat, el rencor, la divisió i l'acarnissament". Fins i tot Abascal ha estat més capaç que Girauta de respondre sense insultar.