El retorn de Quim Forn a Barcelona, per recollir l'acta de regidor, ha propiciat la que ha estat la fotografia més icònica de la jornada, fins al punt que s'està convertint en viral a la xarxa.

Quan Forn ha sortit de fer els tràmits, mentre saludava els presents amb la mà, un colom ha aixecat el vol i s'ha creuat entre el polític i la premsa. El regidor l'ha guaitat. I el fotògraf Sergi Alcàzar ha captat l'escena per a El Nacional

Un dels que ha retuitat la imatge ha estat el president Carles Puigdemont, a més de 400 persones més. Més de 1.100 han fet like. La periodista Pilar Rahola ha felicitat Sergi Alcàzar per la fotografia. "Quina petita meravella, i quant simbolisme", ha indicat.

El colom, símbol de pau a la Bíblia i a la tradició greco-romana, ha estat l'icona del retorn de Forn a l'Ajuntament de Barcelona. A Forn se'l veia feliç aquesta tarda.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat