La fiscalia de Ginebra investiga en secret per blanqueig de diners els testaferros suïssos del rei Juan Carlos. Segons ha informat OkDiario, la investigació es realitza des d'agost de 2018 al broker Arturo Fasana i el lletrat Dante Canonica. Això afectaria els negocis i els comptes d'inversions internacionals del Rei emèrit i hauria estat el motiu pel que hi hauria va decidir desaparèixer d'actes públics.

La investigació es va obrir arran de la publicació dels enregistraments de Corinna que va realitzar el comissari Villarejo en què parlava sobre Fasana i Canonica. La que va ser parella sentimental del Rei relatava com ells eren els que ocultaven els béns del monarca a l'estranger. Els acusats ja han declarat davant de la justícia suïssa i tot apunta que es tracta d'una complexa trama financera de blanqueig.

Fasana, propietari de Rhone Gestión, està perseguit per la justícia espanyola en el Cas Gürtel per blanqueig i Canonica també està investigat per la mateixa causa per suborn, tràfic d'influències, frau fiscal, associació il·lícita, blanqueig de capitals i falsedat.