El primer secretari del PSC de Lleida, Fèlix Larrosa, serà el nou alcalde de la ciutat i prendrà el relleu d'Àngel Ros al capdavant de la Paeria. A més a més, Larrosa, també serà el candidat dels socialistes a les municipals del maig de l'any que ve. 

Larrosa ha guanyat les primàries després d'haver rebut el 61% dels vots de la militància del PSC a Lleida i ha superat així els vots que ha rebut la seva rival , Montse Mínguez, fins ara alcalde en funcions després de la renúncia de Ros a l'alcaldia.

Des del partit han qualificat la jornada de "molt satisfactòria" donada l'elevada participació dels militants.

Aquest últim procés de primàries arriba després de la designació d'Àngel ros com a nou ambaixador d'Espanya a Andorra fa poc menys de dues setmanes. 

Per la seva part, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha felicitat Larrosa per la seva victòria  i ha felicitat Montse Mínguez pel seu "magnífic resultat". Iceta ha afegit que la militancia de la ciutat ha demostrat "el seu tarannà democràtic i participatiu" i que Lleida "guanya amb un socialisme fort. 

El ple extraordinari de l'Ajuntament de Lleida convocat per a dimecres que ve 29 d'agost serà l'encarregat de nomenar formalment com nou alcalde de Lleida a Larrosa, després de les votacions dels diferents grups municipals que conformen el consistori.

Actualment, el ple de la Paeria l'integren el PSC (7), PDeCAT i Unió (5), Ciutadans (4), ERC, (3) la Crida (2), PP (2) i en Comú de Lleida (2).