Amb el recent trasllat de les seus d'algunes empreses cap a Espanya han sorgit iniciatives de boicot, algunes de les quals provinents d'Extremadura. Com a conseqüència, han saltat algunes alarmes per part d'empresaris extremenys que han advertit que moltes d'aquestes empreses s'abasteixen de matèria primera de la regió. 

És el cas de Manuel Vázquez Calleja, conseller delegat de Conesa (empresa que es dedica a la transformació del tomàquet), que ha assegurat al diari extremeny Hoy que "no comprar productes catalans, com els de casa Tarradellas, pot ser com disparar-se un tret al peu perquè el nostre tomàquet cobreix les seves pizzes", i ha afegit que "probablement la tonyina ve de Galícia i la farina d'Andalusia".

Pels mòbils dels habitants d'aquesta regió estan circulant llistes de marques "prohibides" que s'han de boicotejar, i Tarradellas no és l'única. És el cas de Nestlé que distribueix el tomàquet Solís, amb matèria primera de Miajadas (Extremadura) i l'aigua Aquarel que prové d'Herrera del Duque (Extremadura). Altres exemples són Borges, Gallina Blanca o Matutano; totes tres s'abasteixen amb matèria extremenya.