Nova entrega de la saga dels papers de Panamà. Aquesta nit ha tornat a sortir a la llum un nou nom vinculat a la investigació relacionada amb el bufet d'advocats Mossack Fonseca. Es tracta de l'expresident d'Alianza Popular (AP), Antonio Hernández Mancha. Així ho publica El Confidencial i La Sexta, que revelen que segons els documents del despatx, a l'abril del 2007 va rebre un poder general de la societat Lambeth INC amb jurisdicció a Samoa, quan ja no estava en actiu en la política.

Aquest poder inclou les signatures dels directors i estan certificades per un notari de Luxemburg. Això hauria servit per obrir un compte a Hottinger Bank & Trust, a les Bahames, un banc privat que té la seva seu a Suïssa. 

Al·lega suplantació

Tot i que ell ho ha negat aquesta nit a La Sexta assegurant que "no hi ha cap signatura meva que acrediti que jo he acceptat aquest poder" i negant conèixer el nom d'aquesta societat, existeix un document signat el 20 d'abril del 2007 on apareix el seu nom. "Per aquest mitjà, conferim un poder general en favor d'Antonio Hernández Mancha", revela el full.

"Aquí hi surto jo, però és una suplantació bastant tosca", s'ha lamentat Hernández Mancha. Això sí. Ha reconegut que va ser el propietari d'una societat a Panamà des del 2004 que, segons ell, la va comprar per obtenir una vivenda diferent a la que apareix en el document del despatx d'advocats i, també, ha admès tenir un compte a Suïssa que va obrir perquè li ho va demanar un client, malgrat que ha volgut deixar clar que, finalment, mai no va fer cap negoci amb aquesta persona.