Dos grups d'espanyolistes s'han barallat davant el cafè Zurich de la plaça de Catalunya i n'han destrossat la terrassa. Els fets han succeït quan ja s'acabava la manifestació unionista en motiu del 12 d'octubre. Han estat identificades 25 persones i un agent de la Guàrdia Urbana està ferit.

Davant dels episodis violents, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre la baralla, que s'ha iniciat al voltant de les 12 del migdia. Segons s'apuntava inicialment, es tractaria d'una baralla entre grups d'ultradreta però algunes informacions l'han atribueit després de forma més específica a ultres de l'Atlètic de Madrid i del València.

Durant la batalla han volat taules, cadires, para-sols, i s'ha trencat un vidre de l'establiment. Finalment, el personal del local ha decidit tancar i quedar-se dins. Alguns dels radicals portaven porres extensibles.

25 persones identificades

 Al voltant d’una vintena de persones de dos grups que formarien part de seguidors radicals d’equips de futbol enfrontats han protagonitzat una baralla al carrer. Els Mossos han identificat 25 persones que estarien relacionades amb aquest incident i han obert una investigació.

zurich tancat baralla espanyolistes 12 O

Un agent, ferit

Un agent de la Guàrdia Urbana ha resultat ferit lleu aquest dijous quan intentava detenir la baralla. L'agent estarà de baixa del servei per contusions. Els Mossos d'Esquadra s'han encarregat del cas i de moment han practicat una vintena d'identificacions.