Un grup petit d'espanyolistes amb banderes espanyoles i de Tabàrnia ha promogut aldarulls a baix de l'edifici de la plaça de Catalunya on penja la pancarta que critica la presència del Rei en la commemoració del 17-A. El grup d'espanyolistes, la majoria gent gran, nerviosos i irritats, demanava amb un megàfon la retirada de la pancarta, mentre proferien crits com “fora nazis de la Generalitat” i “not in my name”.

Quan s'han posat a increpar els mossos de servei a la zona, un home vestit amb una samarreta de la Guàrdia Civil que era part del mateix grup de manifestants s'ha posat a defensar els agents de la policia catalana. De seguida els espanyolistes s'han acabat barallant entre ells, inquiets, fins que han concentrat la seva ira en un noi que passava amb el domàs on es demana la llibertat dels presos polítics. L'han obligat a guardar-se el domàs a la motxilla enmig de crits i insults.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat