Esbatussada a Twitter entre dues personalitats de Santa Coloma de Gramenet. L'alcaldable d'ERC al municipi, Gabriel Rufián, i l'actual alcaldessa, Núria Parlon, se les han tingut a Twitter i el d'Esquerra Republicana ha titllat a Parlon de "cacic". Tot s'origina en unes declaracions de Rufián a la sala de premsa del Congrés, on afirma que "governar durant molt temps no és sa" i posa com a exemple Santa Coloma de Gramenet. "Com sabran, allà hi governa Núria Parlon des de fa 14 anys, ens veten teatres per fer actes. Són males praxis, és tòxic, és poc sa, i ho poden fer perquè hi governen des de fa 32 anys", va dir Rufián, afirmant que l'actual alcaldessa no és pas una bona governant a parer seu.

Davant aquestes declaracions, l'alcaldessa del municipi on Rufián buscarà arribar a l'alcaldia, ha respost aquest dimarts a Twitter acusant Rufián de mentider. "Banda sonora a la descaradura dels napoleònics enfadats, els 'nens tirans' de tota la vida, vaja: anem amb dos temes, dos estils i dues estrofes: Manu Chao, la Mentida, mentida el que diu, mentida el que dona, mentida el que fa, mentida el que va. La mentida", ha escrit. La resposta de Rufián a aquesta acusació de "mentider", ha estat titllar a l'alcaldessa de "cacic". Rufián ha afirmat que ells "no els comprarà amb diners".

Rufián i Trias se les van tenir per la llera del Besòs

Gabriel Rufián i l'alcaldable de Junts a Barcelona, Xavier Trias, se les van tenir amb el riu Besos com a epicentre de l'esbatussada. Les dues lleres del Besòs són part de Santa Coloma de Gramenet, tot i que és comú creure que una pertany a Sant Coloma i l'altra a Barcelona. Aquest és un detall que pot passar per alt fàcilment, com recentment li va passar a Xavier Trias, que va lamentar les diferències entre "el marge del Besòs de Santa Coloma i el nostre (Barcelona)". De fet, només cal travessar el riu per comprovar com la riba esquerra està molt més cuidada que la dreta.

La qüestió és que, de fet, les dues ribes formen part de Santa Coloma, i això va portar l’alcaldable gramenenc d’ERC, Gabriel Rufián, a criticar Trias. “Les dues lleres del Besòs són de Santa Coloma, senyor Trias”, va indicar Rufián a Twitter, per afegir que “no cal que vinguin de Barcelona a arreglar-les”. “Ja ho farem nosaltres si el PSC i Parlón deixen d'enganyar a la gent després 32 i 14 anys, respectivament”, va afegir el candidat d’ERC, en referència a l’actual alcaldessa de Santa Coloma, la socialista Núria Parlón, que governa des de fa 14 anys.