El diputat i fins ara candidat de Podemos a la Comunitat de Madrid, Íñigo Errejón, ha assegurat aquest dijous que continua sent el candidat de la formació morada i que "no hi ha contradicció a anar de la mà" als comicis amb l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena.

Errejón s'ha expressat així en una entrevista a la Cadena Ser, hores després d'anunciar que es presentarà a les eleccions autonòmiques sota les sigles de Más Madrid, la plataforma de Carmena. "No hi ha cap mena de contradicció. Els inscrits em van fer un encàrrec. Això no es fa només amb els que ja estan convençuts", ha dit Errejón, per després afirmar que des de Podemos "ningú" no li ha comunicat que ha deixat de ser el candidat.

Tanmateix, des de la formació morada no sembla que hi estiguin d'acord. Les paraules d'Errejón arriben després que el secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, hagi avisat que el partit es presentarà a les pròximes eleccions autonòmiques amb la seva pròpia candidatura juntament amb Izquierda Unida, de maner que es desvincula del projecte impulsat per Errejón i Carmena.