L'Instituto de Empresa (IE) ha anunciat avui la posada en marxa de l'IE Africa Center, per impulsar la innovació, el lideratge, l'emprenedoria i els projectes d'acció social al continent africà, que dirigirà Begoña Gómez, esposa del president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Segons informa l'IE a través d'una nota de premsa, Gómez té més de 20 anys d'experiència en consultoria i docència i ha estat directora de consultoria del Grup Inmark.

L'experiència

Des del 2015 és codirectora del màster en Fundraising Públic i Privat per a Organitzacions sense Ànim de Lucre al Centre Superior d'Estudis de Gestió de la Universitat Complutense de Madrid.

begoña gomez GTRES

Begoña Gómez, l'esposa del president del govern espanyol, Pedro Sánchez / GTRES

A més, és una professional especialitzada en disseny i implementació de projectes estratègics amb enfocament en fundraising (captació de fons) i sostenibilitat per al tercer sector, afegeix l'Institut d'Empresa.

L'Africa Center, que depèn de la Fundació IE, iniciarà la seva activitat el proper mes de setembre i estarà presidit per Felicia Appenteng, directora general de l'IE Fund a Nova York.