L'exlíder dels comuns al Parlament i al Congrés, Xavier Domènech, ha titllat el fitxatge de José Montilla, expresident de la Generalitat, i exsenador, per Enagás de "porta giratòria". És cert que Montilla fa molts anys que va deixar de ser president de la Generalitat, però per a Domènech la figura d'expresident de la Generalitat té uns recursos associats i un reconeixement institucional clar, és per això que considera que és una porta giratòria el pas de Montilla a l'empresa privada com assessor.

El cas del fitxatge de Montilla per Enagás ha estat una de les grans discussions polítiques a Catalunya en l'última setmana, tant és així que els partits han aconseguit que l'expresident sigui citat per la Comissió d'Afers Institucionals per que expliqui aquest fitxatge. Durant aquests dies també s'ha especulat que Montilla treballarà per l'empresa privada des de la seva oficina d'expresident.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat