"Has anat a l'hospital? T'han cosit?", aquestes són les preguntes que li fan amb una càmera oculta a la diputada de Vox, Rocío de Meer, després de rebre presumptament una pedrada a Sestao, el País Basc. Amb total sinceritat, i sense saber que la graven, contesta que no ha anat a l'hospital ni l'han cosit perquè no s'ha fet cap trau. També li reclamen per si té algun informe mèdic i respon, novament, amb un no. De Meer assegura que "no té res a amagar" però no confirma ni desmenteix si tot plegat forma part d'un muntatge ja que ni la pedra, amb què teòricament va rebre el cop, ha arribat a aparèixer.

Després d'aquesta filtració, de Meer ha volgut donar un excés d'explicacions a través d'un fil a twitter on es justifica: "Si m'ho hagués inventat, avui aniria amb una tireta, no vaig anar a l'ambulatori perquè no ho vaig veure necessari i no em pintaré la ferida". La ultradreta d'Abascal s'agafa al lema "no tinc por" per afrontar la campanya per les eleccions basques. De Meer és diputada a Almeria però en els darrers dies s'ha fet un nom entre les primeres espases de Vox.

Comparen la sang amb ketchup

Després de l'espectacularitat de les imatges que van difondre amb tota la cella plena de sang, l'oposició es pregunta com pot estar, 24 hores després, sense cap mena de morat o algun punt tenint en compte que el que va rebre, segons diuen una pedra.

El portaveu de Podemos al Congrés, Pablo Echenique, es pregunta si la sang també és de mentida: "Si la ultradreta fake informa d'alguna cosa, pràcticament cap mitjà ho contrasta, tots ho publiquen com a cert i el dia següent es comprova que tan sols va caldre una mica de ketchup perquè s'empassessin aquesta mentida com una catedral. Tenim un forat important en la nostra democràcia".