La policia local de Terrassa ha detingut un simpatitzant de Vox després que intentés apunyalar un veí que protestava per la presència d'una carpa de Vox a la rambla d'Ègara, a Terrassa. Tanmateix, els agents policials han multat l'home agredit amb 2.000 euros per "actituds contràries a la dignitat personal i comportaments discriminatoris", segons ha denunciat la Unitat Contra Feixisme i Racisme (UCFR) de Terassa. 

Els fets s'ha produït després que un home cridés "feixistes fora" en passar per davant d'una paradeta de Vox. La reacció d'un dels simpatitzants del partit d'ultradreta ha estat perseguir-lo amb una navalla a la mà. Segons relaten diversos mitjans, la persecució ha durat uns minuts, fins que la víctima ha notat el contacte amb l'arma blanca, i finalment ha aconseguit fugir. La víctima ha assegurat que l'home ha intentat apunyalar-lo tres vegades, però que no ha patit lesions greus. UCFR ha confirmat que presentarà una denúncia i ha convocat una concentració en contra de la violència feixista aquest dijous a les 20:00 hores davant de l'ajuntament. 

Després de denunciar els fets inicials, UCFR ha expressat la seva indignació pel fet que la policia hagi multat l'home agredit en comptes de la víctima. Ha compartit una imatge del rebut de la multa, en què es registra una infracció "molt greu" per pràctiques de contingut xenòfob, racista, sexista, homòfob o d'altre tipus. "Exigim que es retiri la multa i l'Ajuntament es personifiqui com acusació particular contra aquest intent d'assassinat", ha afirmat UCFR. 

Davant els fets, Vox ha emès un comunicat en el qual nega que l'autor de l'agressió sigui militant o afiliat de Vox i lamenta "la baralla" que s'ha produït a prop de la seva carpa. En aquest sentit, ha aprofitat per denunciar "la inseguretat que pateix Terrassa i altres municipis de Catalunya".

A les eleccions generals del 28 de maig passat, Vox va aconseguir quadruplicar els vots de 2019 a Terrassa amb 8.380, un 10,49% del total, fet que li va permetre entrar a l'ajuntament amb tres regidors.