Desenes de manifestants s'han assegut a les portes de l'empresa de missatgeria Unipost, a Terrassa, aquesta tarda per impedir l'entrada de la comitiva judicial, després de deu hores d'escorcolls de la Guàrdia Civil a la recerca de material relacionat amb el referèndum de l'1-O.

Ha estat poc després de les cinc de la tarda, quan ha arribat la comitiva judicial amb intenció d'entrar a l'empresa per dur l'ordre de registre i endur-se tot el material confiscat. En aquell moment, els concentrats que hi havia s'han desplaçat a la porta de darrere de l'edifici, per on intentaven accedir, i s'han assegut a terra per impedir-ho.

Després d'unes hores negociant amb els concentrats -alguns dels quals s'han aixecat per voluntat pròpia-, els Mossos han acabat donant ordres de desallotjar l'entrada poc després de les set del vespre.

En aquell moment, hi ha hagut algun forcejament entre el cos policial i aquelles persones que es negaven a marxar. En total, han apartat una vintena de persones, tot i que no hi ha hagut cap detingut.

Finalment, els Mossos i la Guàrdia Civil han muntat un cordó policial per tallar l'accés dels concentrats al carrer en qüestió i la comitiva judicial ha pogut entrar.

Després d'una hora dins de l'empresa, el secretari judicial i la Guàrdia Civil han abandonat el lloc enmig d'una forta escridassada dels concentrats. Per ara, es desconeix què s'han endut, però una furgoneta s'ha desplaçat al Jutjat número 3 de Terrassa.

Marta Ferigle

Poca estona després, ja quasi a les nou del vespre, els Mossos també han abandonat la zona, alguns d'ells per la porta de darrere de l'empresa.