No fa ni una setmana que el coordinador organitzatiu del PDeCAT, David Bonvehí, qualificava de "miserable" la campanya pel referèndum de la CUP en què "s'equiparava l'expresident Artur Mas amb el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy", i deia als cupaires que "feien pena". Ara bé, aquest diumenge Bonvehí ha fet una piulada al seu compte de Twitter enviant tot el suport a la portaveu parlamentària de la CUP, Mireia Boya.

"Com es passen aquests!!!!! Tot el suport a Mireia Boya", ha escrit el coordinador organitzatiu del PDeCAT en referència a un article publicat avui a OK diario, el digital que dirigeix Eduardo Inda. Es tracta d'una notícia en què es parla d'una casa rural de Boya, que lloga a turistes. S'hi destaquen alguns comentaris de suposats clients que no hi haurien tingut una estada satisfactòria.

El cantant Josep Maria Mainat ha sortit també en defensa de Boya, insinuant un ús polític dels comentaris. "Totes les opinions sobre l'hotel són meravelloses, excepte les de l'última setmana. Inda... que se't veu el llautó!", li diu el cantant.

Per la seva banda, Mireia Boya no ha dubtat en apel·lar diretament Inda per dir-li que faci el que faci "no acabará amb el procés independentista català".