La versió digital del Daily Mail destaca les salutacions feixistes vistes a la manifestació espanyolista convocada per aquest diumenge a Barcelona. "Una manifestació antiindependència 'milionària' ha esclatat en violència després que un brètol d'extrema dreta ataqués un fotògraf i els nacionalistes fessin salutacions feixistes als carrers de Barcelona", diu, simplificant i dramatitzant el que ha passat.

El tabloide explotava a mitja tarda aquest argument. Aquests fets, diu, "semblen confirmar els temors que la manifestació acabi en disturbis i la preocupació per la violència que podria desfermar-se a la resta de la ciutat". Els organitzadors "diuen que han participat a la marxa 950.000 persones, però la policia calcula la xifra real en 350.000", afegeix.

MailOnline, la web del diari, "ha fotografiat un dels que feien la salutació aixecant el braç davant la central de la policia a Barcelona, la seu dels agents espanyols", explica. També afegeix que "els separatistes han demanat als seus seguidors es quedin a casa per por que la manifestació acabi en desordres i violència".

El diari il·lustra el text amb gran abundància de fotografies i vídeos, que inclouen també les manifestacions de dissabte, especialment la convocada per l'entorn del PP, de la qual també es destaquen els manifestants amb parafernàlia falangista. 

El Mail és el diari de la classe mitjana i mitjana baixa conservadora i euròfoba britànica. Ven 1,5 milions de diaris impresos diaris. MailOnline té més de 100 milions d'usuaris.