La Selecció espanyola ha tornat a Catalunya després de divuit anys d'absència. Avui 'La Roja' s'enfronta a Albània a l'estadi de l'Espanyol a Cornellà-El Prat. Els aficionats de la selecció tenien moltes ganes del seu retorn i han omplert els encontorns de les instal·lacions esportives del club blanc-i-blau. Banderes espanyoles a vessar, càntics espanyolistes i fins i tot proclames contra l'independentisme i crits d'ultradreta, amb una fortíssima presència del partit d'extrema dreta Vox. "Puigdemont a prisión!", s'ha sentit diversos cops als voltants del camp que ha acollit la jornada de futbol. Diversos vídeos han captat, a més, que durant els moments on s'han insuflat proclames contra els líders independentistes, alguns diputats de Vox hi eren presents, com Joan Garriga i Alberto Tarradas. 

 En un dels vídeos que corre per les xarxes socials, els aficionats ultraespanyolistes han desplegat una pancarta on s'hi pot llegir: "Kosovo és Sèrbia. Catalunya és Espanya". Cal recordar que Kosovo actualment és reconegut com a Estat Sobirà per 98 dels 193 països de l'ONU. Però Espanya és un dels que no vol acceptar la independència del seu territori. També s'han sentit crits de "Unidad Nacional", una de les proclames ultradretanes més típiques en les seves manifestacions ultres. Amb aquest caldo de cultiu, amb símbols espanyolistes d'ultradreta, Vox fa acte de presència per tractar de pescar vots i simpaties. De fet, en alguna ocasió els aficionats criden: "S'ha de votar a Vox!"

El diputat de Vox Joan Garriga ha celebrat el retorn de 'La Roja' a Catalunya: "La Selecció ha tornat a Catalunya després de divuit anys d'absència, encara que el separatisme ha volgut apartar els nostres símbols com és l'escut i la bandera".

L'últim partit

Per trobar l'últim partit oficial d'Espanya a Barcelona, encara que en aquest cas de la selecció sub-23, cal situar-se en els Jocs Olímpics de Barcelona 92, quan el combinat espanyol va obtenir la medalla d'or en imposar-se a Polònia al Camp Nou per 3-2.

D'altra banda, també ha transcendit que després de l'Espanya-Albània de Cornellà-El Prat, la selecció dirigida per Luis Enrique en disputarà un altre d'amistós, el 29 de març i contra Islàndia, un partit que es jugarà a l'Estadi de Riazor, del Deportivo de la Corunya. Ambdós partits han de servir perquè Espanya agafi sincronismes per al Mundial del mes de novembre, que es disputarà al Qatar, i en el qual l'equip de Luis Enrique té esperances d'arribar lluny.