En una carta feta pública als mitjans, el Consell d'Informatius de TVE exigeix la dimissió "immediata" de la direcció dels Serveis Informatius i del director de TVE per presumptes manipulacions i ocultacions informatives sobre el cas Jorge Fernández Díaz. Aquesta tarda, a més, han fet un acte de protesta dins la redacció d'informatius. En el text, es fa constar el següent: 

"Considerem inacceptable l'ocultació i el tractament parcial dels informatius, referit a la conversa entre el ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, i el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso". "Els espectadors de TVE NO han pogut escoltar aquests àudios en un acte que el Consell d'Informatius considera clarament censor y manipulador. La gravació de les converses i altres declaracions al respecte estava disponible a la redacció". "Ni el telediari segona edició d'ahir, ni La noche en 24h, ni el telediari matinal han informat sobre aquest assumpte. Sí que ho ha fet Los Desayunos, sense incloure el so de la conversa i posant el focus en l'anunci d'apertura d'una investigació per les escoltes il·legals del ministre de l'Interior. (....).

Els treballadors continuen relatant en la carta, que s'adjunta més a sota, tots els programes on no ha aparegut la informació, o li han mancat elements per a la comprensió del fet entre els espectadors. El Consell d'Informatius de TVE acaba demanant la dimissió "de tots els responsables d'aquest nou cas de manipulació i censura".