El Consell per la República, la institució amb seu a Waterloo, ha organitzat el primer cicle d'Artistes per la Llibertat, que emetrà 27 espectacles en directe via streaming, des de l1 de juny i fins al 21 del mateix mes. 

La iniciativa, que es pot veure a la web Artistes per la Llibertat, permetrà seguir els concerts i recitals pel preu simbòlic de 3 euros (2 si ets adherit al Consell per la República). Cada dia hi haurà una emissió i els cap de setmana seran dues. I n'hi haurà per tots els gustos i edats, amb una programació en la qual ha participat el conseller Lluís Puig.

L'organització pagarà 300 euros a cada artista per ajudar-lo en aquests moments que no hi ha concerts ni teatres oberts a causa del coronavirus. També hi haurà la possibilitat d'abonar-se a tot el cicle per 50 euros (40 si ets membre del Consell).

Consell República

Entre els artistes previstos hi ha Sicus Carbonell i Junior de Sabor de Gràcia, Santi Arisa i Agnès Miralbell, Pep Poblet, Pau Alabajos, Pepet i Marieta, Imma Colomer i Fina Rius, La Minimíssima, Silvia Siles, Guillem Anguera, Montse Castellà, Guillem Bosch, Ju, Dàlia Aguillon, Alba Sesé, Esperanceta de Casa Gassia, Xavier Baró, Ramon Soler Fornt, Rah-mon Roma, Xeic, Ferran Talarn, Xevi Font, Pere Romaní, El petit, The Re-fugees, Elisa Jorba, Mariona Segarra i The Feliuettes.

Els més de 200 consells locals del Consell de la República han participat en l'organització del cicle.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat