Ciutadans continua la seva croada contra els llaços i aquest dijous ha tornat a denunciar a la Junta Electoral Central la nova pancarta pels presos del Palau de la Generalitat. Així ho ha anunciat la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, des del Parlament, després que el Govern hagi substituït la pancarta on hi havia el llaç groc per una altra on també s'hi demana la llibertat dels presos polítics i exiliats, però que s'acompanya d'un llaç blanc amb un traç vermell

Arrimadas ha qualificat de "vergonya" i d'"insult a la democràcia" la nova pancarta i s'ha preguntat si "es pensen que és graciós". "Es pensen que enganyarà algú aquest canvi? Es pensen que són molt llestos o graciosos? Això no té cap gràcia", ha insistit. A més, ha carregat contra els presos, de qui ha dit que "davant els jutges no recorden res o diuen que no sabien que era il·legal", i ha denunciat que, a parer seu, "el Govern no respecta mitja Catalunya".

A la denúncia, Cs exigeix a la JEC que ordeni "l'execució forçosa" i "urgent" de la seva instrucció d'eliminar "símbols clarament identificables amb els partits separatistes". De la mateixa manera, la formació reclama que la Junta Electoral posi el cas de Torra i el que ha passat des de la seva darrera directriu en mans de la fiscalia perquè actuï per possibles "il·lícits penals" en els quals asseguren que pot haver incorregut el president de la Generalitat. 

Ciutadans també ha denunciat davant la JEC diversos ajuntaments de Catalunya.