Sempre hi hagut l’ombra del dubte sobre d'on surten els ingents recursos amb els quals es finança Ciutadans. Encara més després d’aquesta campanya electoral, quan ha estat el partit que, amb diferència, més ha gastat: un total de 2,1 milions d’euros. Preguntat sobre això al programa FAQS de TV3, el cap de llista taronja per Lleida, Jorge Soler, ho ha justificat assegurant que no gasten en cafès i àpats.

“Nosaltres durant l’any no gastem en cafès, en menjars no convidem. Cadascú es paga lo seu”, s'ha defensat Jorge Soler. I ha afegit: “Som un partit auster. Dediquem els diners per fer política, per contractar assessors, per a les campanyes electorals”. El nou diputat de Ciutadans ha aprofitat l’avinentesa per llançar un dard: “Nosaltres no tenim seus embargades. Ja sé que hi ha altres partits que tenen les seus embargades”.

La comentarista política Bea Talegón, present al plató de la televisió pública catalana, ha aprofitat per fer càlculs després del programa: s’han deixat de prendre 1.615.384 cafès, que en un any són 4.425 al dia.