El portaveu de la plataforma El País de Demà (també coneguda com el grup de Poblet), Antoni Garrell, ha anunciat aquest dissabte que concorreran en les properes eleccions catalanes a través d'una "nova opció electoral", tot i que no confirmen encara que es tracti d'un partit nou ni parlen d'un cap de llista.

El col·lectiu, que va néixer d'una reunió que es va celebrar al setembre al monestir de Poblet (Tarragona), reuneix acadèmics, empresaris i polítics de l'extinta CDC, i vol representar un catalanisme moderat contrari a la via unilateral.

La reunió d'aquest dissabte ha debatut el document 'Conclusions i síntesis del treball sobre el suport d'una opció política', que inclou punts com la legitimitat de la independència de Catalunya i la generació de progrés econòmic per crear progrés social.

En diverses ocasions el catalanisme moderat ha assegurat qu ehi ha 300.000 persones disposades a votar una opció catalanista moderada, tot i que fins ara a les convocatòries electorals no han trobat espai per a les seves formacions.

 

Seguirà ampliació