Dues setmanes després de donar positiu per coronavirusCarmen Calvo ja ha superat la malaltia. Així n'ha informat la mateixa vicepresidenta espanyola aquest dimarts a través de les xarxes socials. La dirigent socialista ha informat que s'incorporarà de nou a les tasques de govern de forma presencial, després de passar els últims quinze dies en aïllament domiciliari per prescripció mèdica. Fins ara ho havia fet de forma telemàtica.

En un missatge al seu compte de Twitter, Carmen Calvo ha explicat que "he superat a la covid19 i després de la convalescència m'incorporaré a la meva feina de manera presencial". En aquest sentit, afegeix: "Gràcies als que m'heu acompanyat d'una o altra manera. El meu suport i solidaritat a tots els que estan passant per aquests difícils moments perquè #AquestVirusElParemUnits".

Després d’un primer test “no concloent”, el passat dimecres 25 de març la vicepresidenta espanyola va ser sotmesa a una segona prova, que va donar positiu. Uns dies abans, la dirigent socialista va ser hospitalitzada en una clínica concertada de Madrid per una infecció respiratòria. Juntament amb Calvo, la ministra de Política Territorial, Carolina Darias, també ha superat el virus. De moment no pot dir el mateix la ministra d’Igualtat, Irene Montero, que continua en aïllament domiciliari.

 

Segueix aquí l'última hora sobre el coronavirus Covid-19 a Catalunya, Espanya i el món