L'associació Societat Civil Catalana (SCC) ha irromput en la campanya electoral dels comicis del 14-F amb unes pancartes on es denuncia la suposada "gran cagada del procés" alhora que s'insta als ciutadans a aturar "la gran decadència". Aquests cartells van il·lustrats amb caganer en ple moment de defecar.

Voluntaris de SCC han penjat les lones aquesta matinada en els principals ponts de Barcelona, segons ha informat SCC en el seu compte de Twitter.

Deu anys perduts

El president de l'entitat, Fernando Sánchez, ha assenyalat en el seu compte de Twitter que han posat en imatges el que tots pensen.

Per la seva part, la sectorial de SCC de Terres de l'Ebre ha instat els electors a votar formacions no independentistes en les eleccions del pròxim 14 de febrer per acabar amb el procés. "El #14F tenim l'oportunitat de jubilar als responsables de fer-nos perdre 10 anys i construir, entre tots, una nova Catalunya. Omplim les urnes de convivència! Cada vot compta", ha etzibat en el seu Twitter.

Cicle de decadència

D'altra banda, segons Sánchez, en les pròximes eleccions no està en joc si Catalunya és independentista o no, sinó si "aposta per la recuperació econòmica o entra definitivament en un cicle de decadència que portarà molts anys revertir", segons unes declaracions que es recullen en un comunicat de l'entitat.

Des del seu punt de vista, "la deriva separatista" ha deixat la societat catalana fracturada en dos alhora que ha provocat una "fuga massiva" d'empreses i ha fet baixar la inversió estrangera per la "inseguretat jurídica i econòmica".

Per això, ha considerat que "és hora d'una gran mobilització per l'esperança i per deixar enrere la dècada perduda. Ens juguem el nostre futur i el dels nostres fills".