El coordinador executiu del PDeCAT, David Bonvehí, la presidenta del Consell Nacional del PDeCAT, Mercè Conesa i la JNC (Joventut Nacionalista de Catalunya) han secundat avui la petició de Marta Pascal perquè investigat pel cas 3% Germà Gordó abandoni l'escó al Parlament. 

Bonvehí ho ha dit avui en declaracions des de Lleida on estava fent campanya pel referèndum. El coordinador ha dit que ratifica el comunicat del partit i de la piulada de Marta Pascal on demanava la dimissió de Gordó.

Per la seva banda, Conesa ha piulat aquest dissabte al matí a les xarxes per reclamar que el seu partit "ha de poder volar lliure dels processos que afecten l'antiga CDC". "Depèn de nosaltres que voli alt", ha afegit en al·lusió l'exconseller de Justícia i diputat de JxSí, Germà Gordò. A més, Conesa, que també presideix la diputació de Barcelona, ha avalat les paraules, també a Twitter, d'aquest divendres de la coordinadora general del partit: "Endavant, Marta Pascal!", ha escrit l'alcaldessa de Sant Cugat.

La JNC també hi ha volgut dir la seva i s'ha expressat via Twitter demanant la dimissió de l'investigat.