El consell d'administració de Bimbo ha arribat a un acord per traslladar el seu domicili de societats, amb seu a Catalunya, a Las Mercedes (Madrid). Segons el comunicat de l'empresa, la finalitat d'aquest moviment és per mantenir la seguretat jurídica necessària per poder treballar amb normalitat. De fet el Grup Bimbo ja dirigeix l'organització de l'EAA (Europa, Àsia i Àfrica) des de Madrid. 

Tot i això, la companyia continuarà operant, com fins ara, des de les seves oficines i centres de producció situats a Andalusia, Aragó, Cantàbria, les Canàries, Castella i la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Comunitat de Madrid i País Valencià, que ja han donat treball a més de 6.000 persones arreu d'Espanya. 

Bimbo és el líder mundial de la panificació, de capital, en la seva majoria, mexicà, té una visió global del mercat i és per això que produeix i comercialitza els seus productes a 24 països de quatre continents.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat