El president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (AVCOT), José Vargas, ha llançat greus amenaces contra un periodista de Betevé per gravar-ho amb la càmera a la via pública mentre participava a la contramanifestació unionista al tall de l'avinguda Meridiana, 

"Esborra-ho o et trenco la càmera. Que no vegi cap imatge meva perquè si no ho passaràs malament", ha amenaçat Vargas a un periodista de la televisió pública barcelonina que es trobava cobrint la protesta.

José Vargas ha estat una de les desenes de persones que han participat en la manifestació convocada per la plataforma Catalanes por España, a la qual s'han sumat grups ultres com Somatemps El Timbaler del Bruc. Aquesta protesta es farà els dies 10, 20 i 30 de cada mes, segons els organitzadors.

Segons ha informat Betevé, la càmera del periodista "no estava gravant les imatges, però s'estava connectant el senyal en el marc d’una transmissió en 'streaming' d’aquesta concentració, juntament amb la de signe contrari".