L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha dimitit aquest dijous com a alcalde i ha estripat el carnet del PSC. Ho ha anunciat a les 17:30 de la tarda en una declaració institucional sense torn de paraula. Ballart ha al·legat que per ell ha estat complicat, però que se sent alleujat perquè ha deixat un partit que ja fa temps que el va deixar de representar.

Ballart ha assegurat que seguirà sent sempre socialista, federalista i catalanista, i és aquest el motiu pel qual no pot seguir dins del PSC, perquè ja no representa aquests ideals, perquè el partit ha fet un gir important a la dreta i no troba el seu lloc a la formació. Tot seguit ha afegit que creu en una Espanya plurinacional i en un referèndum pactat per donar sortida a la situació política a Catalunya.

Durant la seva intervenció, Ballart, ha assegurat que el seu partit, el PSC, a nivell nacional, no ha estat al seu costat i que en els últims temps ha anat perdent la 'S' de socialista i la 'C' de Catalunya i que ha renunciat als ideals i valors de la socialdemocràcia i de la catalanitat.

Vídeo de TerrassaNotícies