El portaveu d'En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens, ha acusat el portaveu d'ERC Gabriel Rufián de "guardar les espatlles a un PSOE que vol eleccions". Asens ho ha etzibat a través de Twitter, contestant a una piulada de Rufián que assegurava que Podemos l'havia titllat d'equidistant per dir que "no hi ha veto personal ni ministeri que valgui tant com per donar-li una segona volta a Casado, Rivera i Abascal el 10 de novembre".

En el mateix missatge, Asens ha alertat Rufián que no tergiversi les paraules de Podemos, ja que el diputat d'ERC explica que la formació de Pablo Iglesias afirma que "ni 155, ni 1 d'octubre". Asens l'ha corregit i ha indicat que la seva formació diu que "ni DUI ni 155" i el diputat qualifica Rufián de "deshonest" per negar que Podemos no ha donat suport a les mobilitzacions de l'1-O.

No és la primera vegada que s'enganxen aquests dos diputats, la setmana passada ja van protagonitzar un ball de bastons també per les xarxes en relació a les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez, criticant-se mútuament sobre les posicions d'ERC i Podemos sobre aquesta qüestió.