La V Assemblea General de Ciutadans ha escollit aquest diumenge el seu nou Consell General. A través d'un sistema de llistes obertes on s'han presentat 141 candidats, els participants han acabat escollint els 125 candidats que estaven agrupats en la llista avalada per la líder del partit, Inés Arrimadas, i que portava per lema 'Amb Inés Units i Endavant". Aquests candidats han tingut entre 408 i 346 vots, mentre que la resta n'han tret entre 44 i 15, de manera que cap veu crítica ha aconseguit entrar a l'organisme. Hi ha hagut una participació del 90,38%.

D'altra banda, també s'ha escollit els membres de la Comissió de Garanties per sistema de llistes tancades. S'ha acabat escollint l'única llista que s'ha presentat, liderada per Jesús Galiano i amb Marta Segura, Ismael Rastoll, Francisco Javier Copoví i Bosco Labrado. Han rebut 376 vots.

La V Assemblea General de la formació ha acabat aquest diumenge després de quatre sessions de congrés, que s'ha celebrat de manera telemàtica a causa del coronavirus.