La manifestació a favor dels presos que s'ha celebrat aquest dilluns a Barcelona ha acabat amb una forta tensió entre independentistes que posaven llaços grocs i unionistes que els arrancaven. Un home ha arribat a denunciar als Mossos d'Esquadra que un espanyolista l'estava amenaçant amb un cúter mentre protegia un llaç groc enganxat en una barana de la Travessera de Gràcia.

L'home assegura que estava protegint un llaç mentre un grup d'unionista intentava treure'l quan un individu ha arribat amb un cúter i ha intentat tallar el llaç que estava protegint. L'home assegura que l'espanyolista li ha dit "marxi d'aquí" mentre li ensenyava el cúter i intentava tallar el llaç que estava protegint. 

Una cinquantena de persones s'han trobat aquesta tarda davant de la Conselleria d'Ensenyament convocats pels CDR per dur a terme una penjada de llaços grocs. A la mateixa hora, grups espanyolistes han cridat a reunir-se al mateix lloc per arrencar els llaços a mesura que eren penjats. Al llarg del recorregut, que ha avançat per Travessera de Gràcia, s'han viscut moments de tensió entre els dos grups. Tot i la gran presència policial, alguns manifestants s'han encarat verbalment.