L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, sap riure's d'ell mateix. No és el primer cop que fa broma sobre, per exemple, la seva alçada o el fet que està solter i els mitjans del cor no paren de buscar-li parella. Ara, no ha volgut desaprofitar de mostrar el seu costat més divertit reaccionat a la seva pilotada a un càmera en la inauguració d'un camp de rugbi. I ho ha fet aprofitant una de les notícies del dia, de la setmana i pot ser de l'any: la retirada de Gerard Piqué del món del futbol. Si l'encara jugador del F. C Barcelona va publicar ahir un emotiu vídeo amb imatges de quan era petit explicant la seva decisió que ja acumula 13 milions de reproduccions, l'alcalde madrileny ha aprofitat les circumstàncies per citar el missatge i fer broma amb la pilotada que va proferir a un dels càmeres que immortalitzaven el seu xut amb una pilota de rugbi: "Madrilenys, jo també us he de dir una cosa: deixo els xuts d'honor", acompanyat de l'etiqueta #FotografosWelcome 

Cal tenir en compte que aquesta no és la primera vegada que Almeida protagonitza una situació semblant, ja que tot i que és futboler i seguidor de l'Atlètic de Madrid, el futbol no és el seu punt fort. Però segurament sí que serà la darrera, amb aquest anunci. Així, aquest "incident" al camp de Rugby Las Leonas al barri de Vallecas és la tercera ocasió des que és alcalde que Almeida protagonitza un moment similar.  El 2020, l'alcalde de Madrid va voler xutar un penal en un esdeveniment, entre molta expectació, però demostrant les seves poques habilitats com a futbolista, la pilota va acabar a la cara d'un nen que es trobava al costat de la porteria. Amb tot, el xut va acabar en gol, després de rebtoar en la cara de l'infant, i entre crits d'alegria per haver marcat, algunes persones van anar a veure si l'infant es trobava bé. El segon cop va tenir lloc al camp de l'equip de la seva ànima, l'Atlètic de Madrid. Va ser durant un esdeveniment el juny del 2021 quan l'alcalde va voler fer realitat el somni de marcar un gol en un escenari com aquest, però, desafortunadament, la pilota va impactar en un altre càmera. Llavors, l'alcalde va voler fer broma i va compartir el vídeo a les xarxes amb el missatge "ho he tornat a fer" i on es veu com es va abraçar al treballador "agredit" per demanar-li si es trobava bé. 

Crítiques i bromes a Almeida 

Evidentment, no totes les reaccions han estat positives, ja que hi ha molts madrilenys que troben que el seu alcalde té prou feines per a anar fent bromes per Twitter, i a més, citant un futbolista de l'etern rival. Concretament, els centres d'urgència de Madrid es troben totalment saturats, i tot i que és quelcom competència de la comunitat i, per tant, d'Isabel Díaz Aysuo, la gent ha aprofitat els comentaris del vídeo per fer-li saber el seu malestar a l'hora d'anar al metge i no trobar ningú que els atengui. També hi ha qui ha aprofitat el sentit de l'humor del batlle, com ara el club d'hàndbol Madrid Base Villaverde. En el seu cas, estan convençuts que els problemes esportius d'Almeida són només amb els peus i per això l'han convidat a fer el xut d'honor al seu camp, sempre que sigui amb les mans.