El líder del PP català, Xavier García Albiol, considera que si és certa la informació que assegura que va ser "un militant del PSOE ressentit amb el PP" el qui va filtrar el cas del màster de Cristina Cifuentes caldrà saber si l'organització dels socialistes és "darrere d'aquesta acció".

A l'arribada a l'acte de clausura de la Convenció Nacional del PP a Sevilla, Albiol ha dit als periodistes que si es confirma aquesta informació que avui publica El Mundo caldrà conèixer si el PSOE a Madrid és "darrere d'aquest moviment" per buscar "la desestabilització" dels populars en la Comunitat i del Govern autonòmic.

"Aquells que venien reclamant mocions de censura i no sé quantes coses, com si tinguessin un comportament moral irreprotxable, si es confirma aquesta informació seran ells els que han de donar explicacions", ha agregat.

"A veure si la comissió d'investigació l'hem de fer per investigar els moviments del PSOE", ha manifestat.

Albiol té "molt clar" que Cifuentes no és l'objectiu final d'aquest assumpte, sinó només una peça ja que el que es busca és "carregar-se" al PP a la Comunitat de Madrid, "que no és poca cosa".

Ha explicat que durant els dies de la Convenció Nacional del PP ha parlat en diverses ocasions amb Cifuentes i ella li assegura que ha fet el màster, pel que ell no té "per què dubtar del que diu".

D'altra banda, sobre les enquestes publicades avui ha dit que són "una fotografia que reflecteix un moment" però que tenen una importància "relativa" perquè l'important és el que decideixin els ciutadans quan es convoquen les eleccions.

La percepció que té al carrer respecte a l'acció del Govern "és molt positiva", ha afirmat