La líder dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha acusat Ciutadans de convertir la moció de censura al president Quim Torra en un "acte de campanya pagat per tots els catalans" i de fer que el Parlament sembli un "circ" o una "plató de televisió". Per això, ha avisat que no entraran en el "joc" i que el seu partit hi votarà en contra. "Els números no donen, i si donessin, mai seria amb vostès", ha defensat.

"Ciutadans és la venjança i la repressió i mai pot ser alternativa", ha afirmat Albiach, que ha acusat la candidata del partit taronja d'"agitar l'odi" i li ha preguntat si viu a "Màtrix, Catalunya o en una pel·lícula de Tarantino". "Són un perill públic", ha afirmat Albiach, recordant també els pactes amb el PP i Vox. 

Per altra banda, la líder dels comuns no ha desaprofitat l'oportunitat per criticar el Govern, al que s'ha referit com a "desgovern Torra-Aragonès", i ha assegurat que l'executiu no ha "complert els objectius, no governa, està paralitzat i fa bandades a nivell nacional". Tot i això, ha defensat el seu 'no' a la moció de censura perquè, ha defensat, que Ciutadans no pot ser "alternativa".  

"Aquest Govern mereix una moció de censura, però senyor Roldán, qui és part del problema no pot ser mai la solució", ha dit per finalitzar.