L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre i el seu marit, Fernando Ramírez de Haro, han rebut l'alta hospitalària després de romandre ingressada per coronavirus en la Fundació Jiménez Díaz durant quatre dies, han informat Europa Press fonts del seu entorn.

Segons aquestes fonts, ambdós ja es troba al seu domicili i el seu estat de salut és bo malgrat haver contret la malaltia, que va motivar el seu ingrés a l'hospital.

La pròpia Aguirre ha transmès a Twitter que ja ha sortit de l'hospital i ha volgut manifestar a la Fundació Jiménez Díaz el seu "més profund agraïment", que estenen "als metges, les infermeres a tot el personal auxiliar, tècnics de rajos, netejadors pel magnifico tracte rebut i l'eficàcia del tractament" que li han donat a ella i la seva parella.

"També vull enviar un missatge d'esperança als que com nosaltres han estat infectats. Amb l'ajuda dels nostres magnífics metges, infermeres i tots els sanitaris se surt endavant", ha emfatitzat.

L'exidirigent popular es va unir a altres membres del seu partit que han contret aquest virus, com és el cas de la presidenta regional, Isabel Díaz Ayuso, la consellera de Presidència, Eugenia Carballedo, la seva homòloga en Medi Ambient, Paloma Martín, i la diputada nacional i exministra Ana Pastor.

Precisament la mateixa Ayuso va poder conversar amb Aguirre després de conèixer el seu ingrés hospitalari i va manifestar que es trobava bé.