Esquerra fa el seu míting central de campanya davant del Centre Cultural del Born amb Marta Rovira, Carles Mundó, Raül Romeva i Carme Forcadell.

JuntsXCat

11:00h. Acte "En defensa de l'escola catalana" amb Carles Puigdemont i Clara Ponsatí a Barcelona. Lloc: Escola Industrial, carrer del Rosselló, 101, Barcelona. 

20:00h. Míting a Tarragona amb Carles Puigdemont i Jordi Turull. Lloc: Universitat Rovira i Virgili, Carrer de l`Escorxador, s/n, Tarragona.

ERC

11:30h. Míting central amb Marta Rovira, Raül Romeva, Carme Forcadell i Carles Mundó a Barcelona. Lloc: Plaça Comercial, Barcelona.

Cs

11:30h. Acte "El futur d'Europa" amb Inés Arrimadas, Albert Rivera, Mario Vargas Llosa, escriptor, i l'ex-primer ministre francès Manuel Valls a Barcelona. Lloc: Teatre Goya, carrer de Joaquín Costa, 68, Barcelona. 

PSC

12:00h. Acte de campanya a Girona amb Miquel Iceta i Pedro Sánchez. Lloc: Auditori Palau de Congressos de Girona, passeig de la Devesa, 35, Girona.

19:00h. Acte de campanya de les joventuts socialistes amb Miquel Iceta, Pedro Sánchez i Pol Gibert, candidat i primer secretari de la JSC. Lloc: Seu de la JSC, carrer de Nicaragua, 75, Barcelona.

CatComú

11:30h. Míting central amb Xavier Doménech, Pablo IglesiasAda Colau a Barcelona. Lloc: Plaça Major de Nou Barris, Barcelona.

19:30h. Acte a Vilanova i la Geltrú amb Elisenda Alamany i Joan Josep Nuet. Lloc: Auditori Neàpolis, rambla de l'Exposició, 59, Vilanova i la Geltrú. 

PP

9:30h. Cafè col·loqui amb Xavier García Albiol, la ministra María Dolores de Cospedal i l'ex-primer ministre francès Manuel Valls a Barcelona. Lloc: Hotel Grand Marina, Moll de Barcelona, sn, Barcelona.

13:45h. Dinar míting amb Xavier García Albiol, Soraya Sáenz de Santamaría i Enric Millo a Girona. Lloc: Restaurant Bo de Bo, carrer d’Adri, 15, Girona.

CUP

12:00h. Acte de campanya a Santa Coloma de Gramanet amb Maria Sirvent i Gabriela Serra. Lloc: Jardins de Can Sisteré, carrer de Sant Carles, Santa Coloma de Gramenet.

19:30h. Acte de campanya amb Carles Riera, Eulàlia Reguant i Maria Rovira. Lloc: Carrer de Pujades, 43, Barcelona.