Universitats per la República celebra demà el seu acte central de campanya a Barcelona amb un representant de cada partit independentista i la companya de Jordi Cuixart, Txell Bonet.

JuntsXCat

10:30h. Acte “Junts per la Salut” a Barcelona amb Carles Puigdemont i Marina Geli. Lloc: Local Junts per Catalunya, carrer Jesús, 3, Barcelona.

20:00h. Míting a Terrassa amb Carles Puigdemont, Josep Rull i Lluís Puig. Lloc: Teatre Principal de Terrassa, plaça de Maragall, 2, Terrassa.

ERC

18:30h. Acte a Sant Andreu de la Barca amb Marta Rovira i Toni Comín. Lloc: Societat El Casino, carrer Catalunya, 2, Sant Andreu de la Barca.

19:00h. Acte a Granollers amb Carme Forcadell, Carles Mundó i Raül Romeva. Lloc: Teatre Auditori de Granollers, carrer de Torras i Bages, 50, Granollers.

Cs

11:00h. Acte de campanya amb Inés Arrimadas i Carina Mejías a Barcelona.  

PSC

11:00h. Acte a Sant Joan Despí amb Miquel Iceta i Antoni Poveda, alcalde de la població. Lloc: Biblioteca Mercè Rodoreda, carrer Major, 69, Sant Joan Despí.

19:00h. Acte públic amb Miquel Iceta i Jose Luís Ábalos, secretari d'organització del PSOE, a Vilanova i la Geltrú. Lloc: Auditori Niapolis, Rambla de l'exposició 59, Vilanova i la Geltrú.

CatComú

12:30. Acte "Un país, també per a qui estudia" amb Xavier Doménech i Owen Jones, escriptor i periodista britànic a Barcelona. Lloc: Plaça Univeristat, Barcelona.

18:00h. Acte polític amb Xavier Doménech i Irene Montero al Prat de Llobregat. Lloc: Plaça Catalunya, 39-41. El Prat de Llobregat.

PP

12:30h. Visita de Xavier García Albiol i la ministra Fátima Báñez al mercat de Cornellà. Lloc: Plaça de Miguel Hernández, Cornellà.

19:00h. Acte amb Xavier García Albiol i la ministra Dolors Montserrat a Barcelona. Lloc: Hotel NH Barcelona Stadium, Travessera de les Corts, 150-152, Barcelona.

CUP

19:30h. Acte a el Prat de Llobregat amb Maria Rovira, Albano Dante Fachin i Núria Gibert. Lloc: Centre de Promoció Econòmica, carrer de les Moreres, 48, El Prat de Llobregat.

Acte conjunt

13:00h. Acte central de campanya d'Universitats per la República amb Ruben Wagensberg, número 9 d'ERC per Barcelona, Maria Sirvent, número 2 de la CUP per Barcelona, Eduard Pujol, cap de campanya de JuntsXCat, i Txell Bonet, companya de Jordi Cuixart, a Barcelona. Lloc: Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, avinguda Diagonal, 690, Barcelona.