El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ve a Catalunya per segona vegada aquesta campanya electoral per acompanyar a Xavier García Albiol a visitar les Caves Freixenet a Sant Sadurní d'Anoia.

Alhora, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, acompanyarà a Miquel Iceta el míting del PSC a Sabadell.

JuntsXCat

11:00h. Acte “Per un nou estat centrat en les persones” amb Carles PuigdemontLourdes Ciuró. Lloc: Seu de la ONCE, carrer Sepúlveda, 1, Barcelona.

20:00h. Míting a Girona amb Carles Puigdemont, Josep Rull i Elsa Artadi. Lloc: Auditori del Palau de Congressos, passeig de la Devesa, 35, Girona.

ERC

19:00h. Míting a Tarragona amb Marta Rovira, Carles Mundó i Ernest Maragall. Lloc: Teatre Tarragona, Rambla Nova 11, Tarragona.

Cs

19:00h. Míting a Manresa amb Inés Arrimadas i Carlos Carrizosa. Lloc: Teatre Kursaal, passeig de Pere III, 35, Manresa.

PSC

19:00h. Acte públic a Sabadell amb Miquel Iceta, Pedro Sánchez i Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès. Lloc: Sala polivalent del Parc del Nord, Ronda de Navacerrada 58, Sabadell.

CatComú

19:00h. Acte “No ens toqueu l’escola pública!” amb Xavier Doménech i Elisenda Alamany a Sabadell. Lloc: Fira de Sabadell, plaça de la Sardana, 7, Sabadell.

PP

12:00. Passejada amb Xavier García Albiol pel mercat de Fondo, Santa Coloma de Gramanet. Punt de trobada: Mercat municipal de Fondo, carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 131,Santa Coloma de Gramenet.

18:30h. Visita de Xavier García Albiol i Mariano Rajoy a les caves Freixenet. Lloc: Caves Freixenet, plaça Joan Sala, 2, Sant Sadurní d’Anoia.

CUP

11:00h. Presentació iniciativa "Derrotem el 155. Guanyem la República" a Barcelona. Lloc: Seu Nacional de la CUP, carrer Casp, 180, Barcelona.

20:00h. Míting a Vilanova i la Geltrú amb Carles Riera, Quim Arrufat i Eulàlia Reguant. Lloc: Auditori Eduard Toldrà, carrer Olesa de Bonesvalls 8, Vilanova i la Geltrú.