Deu membres dels CDR de Barcelona s'han encadenat aquest dissabte al vespre a les portes de l'estació de Metro i Renfe d'Arc de Triomf per reclamar l'alliberament dels set CDR empresonats i acusats de terrorisme per l'Audiència Nacional. Es tracta de la parada de l'avinguda Vilanova, a tocar del monument. L'acció s'ha allargat prop d'una hora, fins que els mateixos CDR l'han desconvocat. 

"Avui volíem transmetre un missatge rotund: #detinguts23s, no esteu sols!! No permetrem que ens imposin la seva normalitat repressiva", ha dit el CDR Gòtic-Raval en una piulada. "Hi tornarem quan menys us ho espereu. Les amenaces que hem rebut per part dels Mossos no ens faran enrere!"

Els activistes han acabat així una manifestació d'un centenar de persones de diversos CDR de la ciutat. La marxa ha arrencat poc després de les sis de la tarda des de la plaça Urquinaona, passant pel carrer Trafalgar, fins arribar a l'Arc de Triomf. Allí, els activistes donaven a conèixer la situació dels detinguts als usuaris del metro i del tren. “Perdona que t’aturi, però tenim ostatges”, els deien.