L’Ajuntament de Callosa d'en Sarrià ha convocat una concentració aquest dilluns a les 12:00 hores, a la plaça d’Espanya, amb el lema ‘‘Callosa d’en Sarrià contra les agressions masclistes’’.

El consistori ha expressat la seua ‘‘més enèrgica condemna i el seu rebuig’’ a la suposada agressió sexual col·lectiva patida per una jove de 19 anys a la localitat, comesa per quatre joves d'entre 19 i 24 anys. A més,  ha mostrat ‘‘el seu suport i proximitat’’ a la víctima, a la qual ha oferit els ‘‘recursos psicològics i de protecció que requerisca’’.

Els quatre joves de entre 19 i 24 anys d’edat continuen en presò provisional mentre continua la investigació de la Guàrdia Civil per a esclarir els fets. Les indagacions se centren ara en els dispositius mòbils dels quatre detinguts, per si hi ha gravats altres assetjaments en grup.

A més, segons informa  ABC, va ser la germana d'un dels presumptes autors qui va alertar la guàrdia civil perquè els va sorprendre mentre cometien la violació. A més, els agents de la Guàrdia Civil busquen més víctimes d'aquest grup de xics, ja que sospita que podrien estar involucrats en dues violacions més . Pel moment, almenys una jove ja ha presentat  una denúncia contra ells per fets semblants.