Això que Catalunya estigui en mans dels russos no és nou. Fa molt de temps que està succeint. La diferència és que ara, per fi, el periodisme d'investigació valent i al servei de la veritat ha aconseguit demostrar-ho. Però, com que el tema que ens okupa és FO-NA-MEN-TAL per al món mundial, aquesta columna, sempre disposada a aportar el seu humil granet de sorra al periodisme de qualitat, incorpora al debat dades fins ara secretes que confirmen la relació entre Catalunya i Rússia. I viceversa.

En un bon aperitiu català (el que alguns anomenen vermut) no hi pot faltar l'amanida russa. Però per dissimular, fer veure que no va amb ells i convertir el que seria un gran plaer en una autèntica tortura i en un insult gastronòmic, alguns catalans hi posen pebrot.

D'això que ara en diuen “hamburguesa”, els catalans tota la vida n'han dit bistec rus. I no deixa de ser una variant de la pilota que va a la carn d'olla, un plat que va molt bé per fer passar el fred rus. Ah, i parlant de fred, tothom sap que a Manresa, per exemple, les temperatures a l'hivern són tan baixes que els seus habitants en diuen Manrússia.

Si hi ha una cosa per la qual els catalans no han estat dissenyats és per explicar acudits. Doncs bé, l'Eugenio, segurament el català més estrany de la història, va guanyar-se la vida fent aquesta feina. I, quin va ser un dels acudits més famosos? Efectivament, el de “mucho ruso en Rusia”!!!

On va jugar la selecció argentina de futbol un partit amistós dissabte passat? A Rússia. I quin és el jugador argentí més destacat? Messi. I en quin equip juga Messi? Al Barça. I, de quina ciutat és el Barça? "No hase falta desirt nada más". I, contra qui acaba jugant sempre el Barça algun partit de la lligueta o de les eliminatòries de la Champions? Contra el Dinamo de Kíev, un equip d'Ucraïna, país fronterer amb Rússia i que, de fet, va ser soviètic molt de temps.

Amb això ja n'hi hauria prou, però existeixen més proves. Qui va assassinar Lev Trotski? Un català. En Ramon Mercader, que fou enterrat a Moscou amb el nom Ramon Ivànovitx López (Рамон Иванович Лопес). On va ser operat d'urgències Boris Ieltsin el febrer del 1990 a causa d'una hèrnia discal aguda? A BCN! A quina ciutat del planeta Terra hi governa un partit que es fa dir “Els Comuns”, un nom que sona a comunista? BCN!

I si parlem d'adoctrinament relacionat amb Rússia i Catalunya, no acabaríem. Per no estendre'm gaire, presentaré només un parell d'exemples: 1/ Com es diu el programa estrella de TV3, la cadena manipuladora dels catalans? Polònia. On és Polònia? Prop de Rússia i 2/ L'adoctrinament existent a les escoles es demostra veient les imatges on es veu l’ús de menors en el tall de carreteres durant les manis sedicioses dels dies de vaga violenta i il·legal que no segueix ningú. Però el pitjor és que els nens són usats com a escuts humans mentre juguen amb nines... RUSSES!!! Una dins de l'altra i l'altra dins de la següent...

Finalment, la prova definitiva. Com es pronuncia en català el cognom d'un dels cantants més famosos dels anys 70, en Demis Roussos? Efectivament, Russos. Per si vostè no ha fruït amb cap de les seves melodies d'ahir, d'avui i de sempre, aquí té la seva mítica “Un mundo de hombres niños”, amb unes de les millors lletres de la història de la música internacional:

I demà, les proves que demostren el veritable passat de Julian Assange. No es diu ni Julian ni Assange sinó Carlos Alberto Rojas. És veneçolà i gihadista i una vegada va menjar al mateix restaurant que l'advocat d'un cosí d'un votant de Bildu, mentre llegia una notícia sobre Corea del Nord.