Antoine Griezmann segueix a l'ull de l'huracà. El futur del futbolista francès és la gran incògnita abans de començar el Mundial de Rússia, i hores abans de la seva resposta final ja comença a preparar el terreny. Movistar Plus ha fet públic que emetrà la decisió final de Griezmann a les 21.15 hores a través del canal Cero.

El davanter de l'Atlètic de Madrid ha de decidir si seguir al seu club actual, amb una millora considerable de la fitxa, o apostar pel Barça. Un curt audiovisual serà l'encarregat de desvetllar la incògnita. "Estareu farts pels comentaris que diuen si marxo o em quedo, però la veritat és la que diré ara", assegura el futbolista francès en la promoció.

El vídeo, editat per l'empresa Kosmos, propietat de Gerard Piqué, ha editat dues versions del vídeo: una per si es queda i una altra per si marxa. Aquest vespre veurà la llum la versió definitiva. El mateix Piqué ja s'ha encarregat de promocionar a través de Twitter el xou de Griezmann.

Els mètodes de comunicació de Griezmann estableixen un nou precedent en el món del futbol, que segueixen els passos d'estrelles de la NBA com LeBron James o Kevin Durant.