Daesh segueix alimentant la seva particular campanya de la por de cara al Mundial de futbol de Rússia del 2018. El grup terrorista ha tornat a utilitzar la figura de Leo Messi per il·lustrar un dels seus cartells. En aquesta ocasió, el davanter del Barça apareix mort al terra, al costat de Neymar, a punt de ser executat.

Les imatges han estat compartides per l'observatori SITE i formen part d'una iniciativa de Daesh que té l'objectiu de sembrar el pànic abans d'una cita que concentrarà gent d'arreu del món. La celebració del Mundial també serveix d'excusa per atacar Rússia, un dels seus grans enemics per haver atacat posicions estratègiques a Síria. 

El cartell de les dues estrelles és una continuació del de Messi entre reixes i plorant sang. Aquesta vegada, Daesh afegeix que no gaudiran de seguretat fins que aquesta no es visqui als països musulmans. L'advertència del grup terrorista també ha assenyalat Didier Deschamps, el seleccionador francès de futbol. Deschamps, assegut i emmanillat davant un home apuntant-lo amb una pistola, apareix sobre el lema: "Continuarem implantant el terror i arruinant les vostres vides".

Està previst que el Mundial de Rússia se celebri entre el 14 de juny i el 15 de juliol de l'any vinent. Unes dates en les que el país i la FIFA hauran d'extremar les mesures de seguretat davant aquestes amenaces.