A Rússia la bandera LGTBI està prohibida per la llei contra la propaganda homosexual. Davant aquesta situació i aprofitant que a tot el món se celebra el mes de l'Orgull, un grup de sis activistes han tingut una idea per poder mostrar aquesta bandera sense cometre cap il·legalitat.

Els activistes han aprofitat que durant aquestes setmanes se celebra el Mundial a Rússia per unir samarretes de diferents colors i col·locares de manera estratègica per així formar la bandera de l'arc de Sant Martí.

'The Hidden Flag', projecte darrere d'aquesta iniciativa, va encarregar-se de buscar activistes de diferents països que amb les samarretes de la seva selecció poguessin formar la bandera. En aquest cas es van utilitzar persones d'Espanya, Holanda, Brasil, Mèxic, Argentina i Colòmbia.

En un Mundial on semblava que la violència entre ultres havia de ser protagonista, les bones iniciatives estan brillant amb més força a mesura que s'apropa el 15 de juliol, el dia de la final.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat