Toyota, una marca reconeguda mundialment per la seva tecnologia híbrida i fiabilitat, va encertar de nou amb el Toyota Yaris Cross, un SUV compacte que combina eficiència, rendiment i accessibilitat. Aquest vehicle es presenta com una opció ideal per als qui busquen un SUV de qualitat sense comprometre les seves prestacions, mantenint una política de garantia que és pràcticament inigualable en la indústria.

El Toyota Yaris Cross destaca no només per les seves especificacions tècniques, sinó també pel seu disseny i dimensions. Amb una longitud de 4.180 mm, una altura de 1.595 mm i un ample de 1.765 mm, el Yaris Cross es posiciona perfectament en el segment dels SUV compactes. La seva batalla de 2.560 mm i la seva capacitat de maleter, que va des dels 390 litres fins als 1.097 litres, asseguren un espai suficient per a la majoria de les necessitats quotidianes i de viatge.

Toyota Yaris Cross
Toyota Yaris Cross

El SUV ideal per a la ciutat que cada dia guanya més adeptes

Quant a la seva mecànica, el Yaris Cross no decep. Està equipat amb un motor de tres cilindres de gasolina amb cicle Atkinson de 1.5 litres VVT-I Hybrid, oferint una potència de 116 CV i un parell màxim de 120 Nm. Aquest motor, combinat amb una tracció davantera i un canvi automàtic CVT, permet al Yaris Cross accelerar de 0 a 100 km/h en 11,2 segons i assolir una velocitat màxima de 170 km/h. A més, el seu consum de combustible és extremadament eficient, situant-se entre 4,4 i 5,2 litres cada 100 km, la qual cosa li atorga l'etiqueta ECO de la DGT.

L'equipament del Toyota Yaris Cross és un altre dels seus punts forts. Des de les configuracions més bàsiques, el vehicle ofereix característiques que milloren l'experiència de conducció i la comoditat de l'usuari. Entre elles s'inclouen llantes d'aliatge bi-to de 17 polzades, retrovisors exteriors calefactables i plegables automàticament, sistema d'entrada i engegada sense clau, i compatibilitat amb Apple CarPlay i Android Auto. A més, el seu sistema multimèdia Toyota Touch®2 de 8 polzades assegura una experiència d'usuari intuïtiva i connectada.

Toyota Yaris Cross
Toyota Yaris Cross

Aprofita la garantia de 15 anys de Toyota

Un dels aspectes més destacats del Yaris Cross és la seva política de garantia. Toyota ofereix una garantia de fins a 15 anys o 250.000 quilòmetres, una cosa gairebé inaudita al mercat. Aquesta garantia s'estén anualment si el propietari realitza el manteniment periòdic a la xarxa de tallers oficial de Toyota, la qual cosa assegura que el vehicle es mantingui en òptimes condicions durant la seva vida útil.

En termes de preu, el Toyota Yaris Cross també és competitiu. Està disponible per 26.450 euros al comptat o 25.850 euros finançats, el que el converteix en una opció atractiva per a aquells que busquen un SUV compacte i eficient sense un cost prohibitiu.