El MG ZS s'ha convertit en una referència per als qui busquen un SUV compacte per a tota la família, però sense sucumbir als elevats preus que predominen al sector del motor. Es pot accedir a la gamma des de menys de 18.000 euros per a una versió de 106 CV. Això sí, sense electrificar i, per tant, sense cap etiqueta mediambiental.

És per això que el Dacia Jogger es postula com una alternativa ideal per a famílies. Un monovolum que, en la seva versió més econòmica, sí que inclou l'etiqueta ECO de la DGT. El preu d'accés a la gamma del Dacia Jogger, finançat, és de 17.140 euros, mentre que al comptat és de 18.640 euros. Aquests preus el situen per sota dels 20.000 euros, convertint-lo en el familiar més barat i una alternativa molt atractiva al MG ZS. Amb la seva combinació de preu assequible, àmplia gamma de característiques i l'etiqueta ECO, el Dacia Jogger es presenta com una opció ideal per a les famílies que busquen un vehicle versàtil i econòmic.

L'aposta més arriscada de Dacia en un segment dominat pels SUV

El Dacia Jogger destaca per les seves generoses mesures: un llarg de 4.547 mm, un alt de 1.632 mm, un ample de 1.784 mm i una batalla de 2.897 mm. A més, ofereix un maleter amb una capacitat mínima de 595 litres i màxima de 1.819 litres, proporcionant un ampli espai per a tota la família i les seves pertinences.

Dacia Jogger
Dacia Jogger

Quant a la seva motorització, el Dacia Jogger compta amb un motor bifuel de 100 CV i 170 Nm de parell màxim, adaptat al GLP. Ve amb un canvi de marxes manual de sis velocitats i tracció davantera. Les seves prestacions inclouen una acceleració de 0 a 100 km/h en 12,3 segons i una velocitat màxima de 175 km/h. I inclou l'etiqueta ECO de la DGT.

Equipament que no sembla low cost

El Dacia Jogger està equipat amb múltiples coixins de seguretat (frontals, laterals i de cortina), llantes d'acer de 16 polzades amb embellidors, fars amb tecnologia LED i llums LED per a la conducció diürna, així com fars antiboira. Altres elements de seguretat inclouen l'encesa automàtica de llums, sensor de pluja, vidres sobretintats, barres de sostre modulars, miralls retrovisors exteriors ajustables elèctricament i calefactables, i mirall retrovisor interior amb funció Dia/Nit.

Dacia Jogger Hybrid
Dacia Jogger

Quant a la tecnologia i el confort, el Dacia Jogger ofereix un sistema d'info-entreteniment Media Display amb pantalla tàctil de 8 polzades, Android Auto i Apple CarPlay, connexió USB, Bluetooth, ràdio digital i tancament centralitzat. El seient del conductor és ajustable en altura, i la tapisseria és de tela. A més, compta amb alçavidres elèctrics davanters, aire condicionat i un volant multifunció ajustable en altura i profunditat.

Per a major comoditat i seguretat, el Dacia Jogger inclou sensors posteriors d'aparcament, assistent de manteniment de carril, sistema avançat de frenada d'emergència, assistent de velocitat amb detecció de senyals de circulació, alerta de pressió dels pneumàtics, ajuda a l'arrencada en pendent, regulador i limitador de velocitat, alerta de detecció de fatiga del conductor i el sistema de trucada d'emergència e-Call.